T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl
Fleur Bakermans

Fleur Bakermans

Grafisch Vormgever

Sinds mei 2016 ben ik het ‘Juli team’ komen versterken. Mijn creatieve opleiding begon (net als bij Judith en Lieke) op het Sint-Lucas in Boxtel waar ik kennis maakte met verschillende creatieve vakken. Ik koos voor grafische vormgeving omdat je daarin veel verschillende creatieve richtingen kan combineren (eigenlijk wilde ik gewoon niet kiezen).  

 

Na het Sint-Lucas studeerde ik aan de Sint-Joost academie in Den Bosch. Ook daar vond ik het ‘multi gedisciplineerd’ werken in het grafische vak boeiend! Het combineren van verschillende technieken fotografie, illustratie en bijvoorbeeld handgetekend werk vind ik interessant. 

 

Naast mijn werk bij Juli volg ik een opleiding om me te verdiepen in de ‘vrije grafiek’ ofwel de oude druktechnieken. Sinds 2015 woon ik samen in Eersel met mijn vriend Rob en onze twee katten Lola & Zes. 

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli Ontwerpburo, een jong buro voor grafisch ontwerp en webdesign. Wij geven vanuit het Brabantse Gilze met veel plezier en passie vorm aan logo’s , huisstijlen, websites, uitnodigingen, brochures, flyers en nog veel meer! Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf of kun je wel wat creatieve geesten gebruiken bij je toekomstplannen? Neem dan vrijblijvend contact op!