Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Over Juli

wij stellen ons graag even voor

Juli Ontwerpburo

Nice to meet you! Wij zijn Juli Ontwerpburo. De naam is ontstaan vanuit onze female Founders Judith en Lieke, maar ondertussen werken we samen met vele vaste partners. Het mooiste vinden wij het om een totaalbeleving te creëren. Dat de "branding" van jouw bedrijf of organisatie zo sterk is, dat je er niet meer omheen kunt. Het is onze uitdaging om te vinden welke uitstraling het beste past bij jouw bedrijf of om je merk naar een hoger niveau te brengen. Zo leggen wij een stevige basis, waar je zowel op korte als lange termijn van profiteert.

 

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli Ambitie

Wat is er nou leuker dan toffe ontwerpen te mogen maken? Niets toch? Onze passie ligt in vormgeven! We zijn heel trots en blij dat we dit op deze manier mogen doen. Yihaa! 

Juli Studio

Juli Ontwerpburo heeft haar eigen studio, een plek waarin we geïnspireerd raken, ons thuis voelen en waarbij we alle ruimte hebben om fijn te kunnen werken.

Juli Partners

In sommige gevallen is er wat meer nodig, en zet Juli Ontwerpburo externe expertise in om tot het beste resultaat te komen, denk aan een webbouwer, fotograaf, procesbegeleider, beletteraar of tekstschrijver.