T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Logo & Huisstijl ontwerp

Logo & Huisstijl Baronie verzekeringen

Bij Baronie Verzekeringen bent u welkom voor een persoonlijk adviesgesprek over verzekeringen. Gemak, vertrouwen en zekerheid zijn de kernwoorden binnen hun dienstverlening. Heeft u schade? Baronie Verzekeringen zal er alles aan doen om dit met u en de maatschappij op te lossen.

 

Voor het nieuwe bedrijf Baronie Verzekeringen mocht Juli Ontwerpburo een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen. Het Icoon in dit logo is een schild. Dit staat natuurlijk symbool voor de bescherming die Baronie Verzekeringen biedt als verzekeraar. Het straalt kracht en vertrouwen uit. De A in het logo is gevormd tot ‘dak’ wat het veilige gevoel versterkt. Deze vorm komt nog een keer terug in het icoon. Een patroon wat vanuit het logo is ontwikkeld kan op vele manieren worden toegepast binnen de huisstijl. De kleuren die gekozen zijn, zijn kalm en rustig. Ze stralen rust en zekerheid uit.

 

Ook de nieuwe website heeft Juli Ontwerpburo ontworpen en gerealiseerd i.s.m. Code Company. De website is responsive (op alle schermen goed zichtbaar) gebouwd met bijbehorend gebruiksvriendelijk CMS beheer.

Website: www.baronieverzekeringen.be

Tags: logo ontwerp, huisstijl

Delen: